Våra kök

HA Kök & Interiör är återförsäljare av det svenska varumärket Hagaköket. Vi säljer kökssnickerier med montering, till både byggindustrin, fastighetsägare och privatkonsumenter. Här får du snabb leverans av ritade och planerade kök utifrån dina önskemål. Med 11 år inom branschen som köksritare finns en stor erfarenhet och ett noggrant utförande.


Vi står för en genuin kökstradition som har utvecklats under mer än 90 år. I våra moderna fabriker bygger vi våra kök med omtanke och kärlek.Vi är stolta över våra produkter.

Dagens Hagaköket är ett resultat av en lång snickeri och hantverkstradition som för varje år byggts på sedan starten 1923.Våra kök tillverkas i Tärnsjö och Tibro. En stor del av tillverkningen är inriktad på specialtillverkning och som kund kan du påverka såväl mått som utförande.

Efter ett hembesök så planeras och ritas ditt kök. När det är klart monteras det utav kompetenta och professionella hantverkare för bästa resultat.hantverkarna erbjuder  även nedmontering av befintligt kök.

Vid avslutat arbete utförs alltid en slutbesiktning för att garantera att allt är i toppskick.

Genom att anlita oss får du ditt projekt utfört från papper och penna till ett färdigt nytt kök. Det spelar ingen roll om du har en liten etta eller en stor gård, vi hjälper dig att få ditt drömkök på plats.

Kontakta oss


HA Kök & Interiör AB

Spärringevägen 46
590 47 Vikingstad


Telefon

0709218339

Vi är återförsäljare av: